DENİZLİ / ÇAMELİ - Kirazlıyayla Ortaokulu

Kirazlıyayla Ortaokulu

Kirazlıyayla Mahallesi Çameli / DENİZLİ
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin, çevre şartlarını da göz önünde bulundurarak çağa uygun kaliteli eğitim öğretim almalarını sağlamak
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda geleceğin büyüklerini yetiştirmek için, kaliteyi artırarak; “Aç insana her gün bir balık vereceğine balık tutmayı öğret." İlkesinden hareketle: 1-Ezberci değil anlayarak öğrenen, 2-Davranışlarının sorumluluğunu bilen, 3-Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci olan, 4-Sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, 5-Dürüstlük ve şeffaflılıkla birlikte, güven veren, 6-Okulumuzdaki eğitim ortamlarını öğretime uygun hale getiren, 7-Başarısızlıklarının nedenlerini tespit eden, 8-Sorunlara çözüm üreten, 9-BEN değil BİZ diyen öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
08.50-15.00
Ulaşım
Her iki saatte bir köyümüzden geçen Denizli-Fethiye arasında ulaşım yapan Çameli otobüsleriyle yapılıyor
Okulumuzun, Çameli İlçesinden kalkan servisi vardır.
Köyümüzde kaloriferli evler mevcut olup sobalı evlerde vardır.
Çameli İlçesine 20 km, Denizli İline 130 km, Fethiye´ye 60 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
2014-2015 ve 2015 2016 yılı başarı durumumuz 1 öğrencimiz Fethiye Belediye Fen Lisesini kazandı 1 öğrencimiz Denizli Tev Anadolu Lisesini kazandı 4 öğrencimiz Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesini kazandı 1 öğrencimiz Fethiye Mehmet Erdoğan Lisesini kazandı 1 öğrencimiz Denizli Sevil Kaynak Anadolu lisesini kazandı 2 öğrencimiz Denizli Durmuş Ali Çoban Anadolu lisesini kazandı 1 öğrencimiz Fethiye Fatih Anadolu Lisesini kazandı. 1 öğrencimiz Fethiye Melsa Sağlık Lisesini kazandI. 5 öğrencimiz Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesini kazandı. 15 öğrencimiz Cameli Anadolu Lisesini kazandı.